Полицаи от Детройт бяха намерени мъртви в дом в Ливония, предградие на

...
Полицаи от Детройт бяха намерени мъртви в дом в Ливония, предградие на
Коментари Харесай

Откриха живо бебе до застреляни полицаи

Полицаи от Детройт бяха намерени мъртви в дом в Ливония, предградие на Детройт, Мичиган, в неделя, дружно с невредимо бебе.

„ Това е доста драматичен и печален ход на събитията “, каза началникът на полицията в Детройт Джеси Е. Уайт за случая от неделя, който се проверява от полицейското ръководство на Ливония.

„ Предварително наподобява като убийство-самоубийство и тъкмо по тази версия работим. Това е печален ден за нашия отдел и мислите и молитвите са към фамилията, както и към нашите чиновници, които го одобряват много мъчно, както и останалата част от командния екип ", съобщи Уайт.

Имената на двете жертви не са разкрити, но FOX 2 от Детройт заяви, че служителите на реда, 22-годишна жена и 26-годишен мъж, са били във връзка, написа Дарик.

Член на фамилията е изискал полицията в Ливония да извърши инспекция на благосъстоянието в дома, сподели капитанът на полицията в Ливония Грегъри Йон, и управляващите са намерили двамата служители на реда мъртви на място, съгласно FOX 2.

Двамата служители на реда са открити мъртви от забележими огнестрелни рани, според WDIV. Местният източник съобщи, че бебето, което също е открито в дома по време на случая, е невредимо и в този момент е под грижите на член на фамилията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР